close
چت
سرآشپز
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 23 شهريور 1396
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش تهیه قهوه ترک

قهوه ترک

 

اصلا چرا قهوه ترك؟ چراكه نه؟ چه كسی را سراغ دارید كه بگوید قهوه ترك دوست‌ ندارد، بوی سرزنده‌اش را نمی‌خواهد و طعم زندگی‌اش را پس بزند؟ انصاف داشته باشید! واقعا كسی را سراغ دارید؟ مگر آن عده كه واقعا قهوه غلیظ ترك ضربان قلب‌شان را تند می‌كند كه حتی آنها هم بدشان نمی‌آید هرازگاهی قلب‌شان تندتر بزند اما طعم بی‌نظیر یك فنجان قهوه غلیظ ترك را از دست ندهند وگرنه دیگران که می‌گویند تپش قلب می‌گیریم و از این دست حرف‌ها، فقط ادا و اطوار است و بس!

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 01 تير 1396
  • دیدگاه ارسال شده

درست کردن عیش السریا عربی

درست کردن عیش السریا عربی,مواد لازم برای عیش السریا عربی

 

عیش السرایا یک دسر ساده و آسان است متعلق به کشورهای عربی است. چیز خاصی نیست فرنی خودمان است که با یک لایه از نان تست شیرین شده با شربت، ولی لایه نان تست که با فرنی همراه می شود طعم آن را عالی می کند.

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 31 خرداد 1396
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش تزیین پلو

 

تزیین پلو, تصاویر تزیینات پلو
با زعفران آب کرده کمی پلو زعفرانی تهیه می‌کنیم. روی یک کاغذ روغنی شکل یک گل را بریده، آن را روی پلو سفید قرار می‌دهیم و دور آن پلو زعفرانی می‌ریزیم تا تزئین کامل شود.

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 21 خرداد 1396
  • دیدگاه ارسال شده

نحوه پخت ماهی بخارپز

پخت ماهی صدفی,نحوه پخت ماهی بخارپز

اين تصور كه ماهی را بايد حتما سرخ كرد تا خوشمزه شود اشتباه است؛ چرا كه اگر شما بتوانيد ماهی را خوب طعم دار كنيد، آبپز و بخارپز آن هم لذيذ است.

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 21 خرداد 1396
  • دیدگاه ارسال شده

درست کردن دسر پسته مناسب ماه رمضان

درست کردن دسر پسته مناسب ماه رمضان,مواد لازم برای دسر پسته
دسر پسته، شکل زیبا و جذابی دارد، به خصوص وقتی که با ورقه نقره خوراکی تزیین شده باشد. دسر پسته از آن دسته دسرهایی است که می توانید آن را از قبل آماده نمایید.