بريم بالا
آخرين اخبار سايت :
تبلیغات

هم اکنون در بانوکده بخوانید
آموزش تهیه سوپ اسفناج و پاستا

 آموزش تهیه سوپ اسفناج و پاستا

سوپ اسفناج و پاستا پیش غذای خوشمزه و سالمی است. این سوپ از موادی زیادی تشکیل شده است و به عنوان یک غذای کامل در یک وعده می تواند قرار بگیرد.

آموزش تهیه نان سوپ

آموزش تهیه نان سوپ

بعد از خواندن این آموزش یاد خواهید گرفت که چگونه نان سوپ خوشمزه ای درست کنید.

آموزش تهیه آش ماش یزدی

آموزش تهیه آش ماش یزدی

آش ماش از غذاهای محلی استان یزد به ویژه شهرستان مهریز به شمار می رود. البته این آش در استان گلستان هم طبخ می شود. مواد آن سبزی و ماش و گاهی سیب‌ زمینی ریز است. در منشاد این آش را در زمستان برای صبحانه می‌ پزند و در زمان مراسم عزاداری و روز دفن میت یکی از نزدیکان صاحب عزا می‌ پزد و به خانه عزادار می‌ برد. ایرانیان قدیم ماش را « مِچ » می گفتند و زمانی که به زبان عربی وارد شد ماش نام گرفت.

آموزش تهیه خيار شور يک روزه خانگی

آموزش تهیه خيار شور يک روزه خانگی

طرز تهیه خيار شور يک روزه خانگی :

خيارشور هم از آن خوشمزه های وسوسه انگيزی است كه اگر حتی به تنهايی هم داخل يخچال باشد و نگاهتان با آن بيفتد، محال است كه يكی از آن را برندارید و نخورید...

 

آموزش تهیه ته چین مرغ بدون تخم مرغ

آموزش تهیه ته چین مرغ بدون تخم مرغ

ته چین یکی از غذاهای نسبتا جدید است که طرفداران زیادی را به سمت خود جلب کرده است. درست کردن آن نیاز دارد چند ریزه کاری را بلد باشیم. مثلا یکی از نکات مهم در پخت آن این است که بتوانیم بوی تخم مرغ را از بین ببریم. در این مطلب ته چینی را به شما آموزش می دهیم که در آن از تخم مرغ استفاده نشده است و بنابراین دیگر نگران بوی تخم مرغ داخل ته چین خود نباشید.

 

 

آموزش تهیه کوکو بادمجان

آموزش تهیه کوکو بادمجان

طرز تهیه کوکو بادمجان بسیار راحت و آسان می باشد و برای تزیین آن می توانید از گوجه خرد شده و خیار شور و جعفری تازه استفاده کنید و به عنوان وعده اصلی غذایی میل نمایید. برای اینکه مزه تلخ بادمجان گرفته شود بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان ها ۳ الی ۴ ساعت بادمجان ها ی پوست کنده را  در آب و نمک بخوابانید و سپس نگینی خرد کنید و سرخ کنید

آموزش تهیه دلمه به

آموزش تهیه دلمه به

 "بانوکده" امروز برای شما عزیزان آموزش تهیه دلمه به را گردآوری کرده است.

 

آموزش تهیه سیر ترشی

آموزش تهیه سیر ترشی

سیر ترشی یکی از انواع ترشی است که طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم. این ترشی پس از دو ماه قابل خوردن است.



 

دوره آموزش بافتنی

ليست صفحات|Date pages
تعداد صفحات : 20

جستجو

Search

موضوعات

Category

ميزکار

Panel
ورود کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :


عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

پربازديدترين ها

Most Viewed

آخرين کاربران

Recent User
آمار
آمار مطالب و اطلاعات شما
  • مجموع مطالب :1223 پست
  • کل نظرات :1321
  • آي پي شما :54.197.185.157
  • مرورگرشما :
  • سيستم عامل شما :
  • امروز :شنبه 07 اسفند 1395

مروري بر گزشته
آرشيو
کانال تلگرام

آموزش چرم دوزی

آموزش چرم دوزی

لينک دوستان

Links
بانوکده در شبکه هاي احتماعي
بانوکده در فیس بوک


بانوکده در گوگل پلاس


http://up.banookade.ir/view/1973347/asa.jpg


بانوکده در اينستاگرام