تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : جمعه 08 ارديبهشت 1396
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه تارت بستنی ایتالیایی

دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه(تارت بستنی دولچه دی لیچی)

  تارت بستنی ایتالیایی از دسر های خوشمزه و عالی برای همه اعضائ خانواده است که در این روز های گرم تابستان می تواند یک میان وعده و یا عصرانه خوب برای خانواده گرم شما باشد...

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : جمعه 08 ارديبهشت 1396
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه شیرینی حلقه های نارگیلی

نحوه درست کردن شیرینی حلقه های نارگیلی,طرز تهیه شیرینی حلقه های نارگیلی

برای قالب زدن شیرینی حلقه های نارگیلی می تونید از قالب دونات یا در قوطی یا کاسه کوچک استفاده کنید. در بخش آموزش آشپزی با ما همراه باشید.

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 07 ارديبهشت 1396
  • دیدگاه ارسال شده

عکسهای سفره آرایی ماه رمضان

تزیین غذا و سفره آرایی جدید ماه رمضان,سفره آرایی افطار ماه رمضان,سفره آرایی ماه رمضان

با نزدیک شدن ماه مبارک رمضان خانم های خانه دار این دغدغه را دارند که سفره افطارشان را چگونه تزیین کنند و چه چیزهایی سر سفره افطار بگذارند. عکس هایی از سفره آرایی ماه رمضان و غذاهایی که در سفره افطار به کار می رود را برای شما عزیزان تهیه کرده ایم.

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 29 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه خيار شور يک روزه خانگی

تهیه خیار شور

خيارشور هم از آن خوشمزه های وسوسه انگيزی است كه اگر حتی به تنهايی هم داخل يخچال باشد و نگاهتان با آن بيفتد، محال است كه يكی از آن را برندارید و نخورید...

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 29 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

پخت سریع غذا برای مهمان سرزده

پخت سریع غذا

زياد پيش مي‌آيد که شما مهمانی را براي ناهار يا شام نگه مي‌داريد. در اين مواقع بايد بتوانيد يک غذاي سريع ولي در حين حال آبرودار، بار بگذاريد تا از خجالت مهمان‌ها دربيابيد و به دردسر هم نيفتيد.

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 28 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه بادمجان شکم پر

در این مطلب از سایت بانوکده قصد داریم روش پخت بادمجان شکم پر را به شما آموزش دهیم . این آموزش به صورت کامل و آسان می باشد. پس با ما همراه باشید .

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 28 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش تهیه پودینگ برنج

 پودینگ برنج
 
 
 
 
 
در این بخش از آشپزی ایرانی آموزش طرز تهیه پودینگ برنج در مایکروویو فراهم شده است؛ همراه با بانوکده در بخش آشپزی ایرانی برای تهیه پودینگ برنج
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 28 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه رنگ خوراکی خانگی

رنگ خوراکی یکی از چیزهایی است که در آشپزی به خصوص در شیرینی پزی اهمیت و کارایی بسیار زیادی دارد. با روش های زیر به جای استفاده از رنگ های خوراکی صنعتی، از رنگ های خوراکی خانگی استفاده کنید. 

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 28 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش تزیین پیاز به شکل گل نیلوفر

تزیین سفره و میز غذا یکی از کارهایی است که کدبانوهای ایرانی باید بدانند. در این مقاله به شما آموزش درست کردن یک گل نیلوفر آبی زیبا را با پیاز آموزش می دهیم.

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : جمعه 18 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش تهیه کیک ژله ای

کیک ژله ای

کیک ژله ای یکی از انواع کیک های خوشمزه و با ظاهری جذاب برای مهمانی ها ی شما می باشد. کیک ژله ای به صورت ها ی مختلفی آماده می گردد که در این مطلب طرز تهیه کیک ژله ای با عنوان پوک کیک ژله ای را آماده کرده ایم.

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 17 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه پیتزا پاکتی

به آسانی و در کمترین زمان پیتزا پاکتی خود را اماده و نوش جان کنید.

این آموزش یکی از راحت ترین و بهترین آموزش های تهیه پیتزا پاکتی بوده

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 16 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

تهیه و پخش شیرینی اتابکی

شیرینی اتابکی

طرز پخت شیرینی اتابکی یا ولیعهدی

شیرینی اتابکی مدت ماندگاری طولانی دارد. می توانید شیرینی را در ظرف دردار چیده و مدت یک ماه در جای خنک یا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید.

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 10 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه آش برگ مو

طرز تهیه آش برگ مو

برگ مو یکی از نوبرانه های خوش مزه فصل بهار است که همه خانم ها با آن دلمه درست می کنند. این بار با برگ مو یک آش خوشمزه و عالی درست کنید. این آش از غذاهای اصیل شهر ارومیه است.