تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 10 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش تهیه سوپ فلفل قرمز

آموزش تهیه سوپ فلفل قرمز

این سوپ با استفاده از فلفل دلمه ای قرمز شیرین، گوجه فرنگی، فلفل قرمز و ریحان، طعم واقعی غذاهای مدیترانه ای را دارد. اگر با نان زیتونی گرم میل شود، بسیار دلچسب خواهد بود.

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 10 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و ریحان

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و ریحان

سوپی فوق العاده خوشمزه و سرشار از مواد مغذی که آن را با مقداری نان تست و پنیر ورقه ای همراه کرده ایم. این غذا را می توانید نیم ساعته تهیه کنید و کنار خانواده میل کنید.

 

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : شنبه 07 اسفند 1395
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش تهیه سوپ اسفناج و پاستا

 آموزش تهیه سوپ اسفناج و پاستا

سوپ اسفناج و پاستا پیش غذای خوشمزه و سالمی است. این سوپ از موادی زیادی تشکیل شده است و به عنوان یک غذای کامل در یک وعده می تواند قرار بگیرد.

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : شنبه 07 اسفند 1395
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش تهیه آش ماش یزدی

آموزش تهیه آش ماش یزدی

آش ماش از غذاهای محلی استان یزد به ویژه شهرستان مهریز به شمار می رود. البته این آش در استان گلستان هم طبخ می شود. مواد آن سبزی و ماش و گاهی سیب‌ زمینی ریز است. در منشاد این آش را در زمستان برای صبحانه می‌ پزند و در زمان مراسم عزاداری و روز دفن میت یکی از نزدیکان صاحب عزا می‌ پزد و به خانه عزادار می‌ برد. ایرانیان قدیم ماش را « مِچ » می گفتند و زمانی که به زبان عربی وارد شد ماش نام گرفت.

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 29 دي 1395
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش تهیه خيار شور يک روزه خانگی

آموزش تهیه خيار شور يک روزه خانگی

طرز تهیه خيار شور يک روزه خانگی :

خيارشور هم از آن خوشمزه های وسوسه انگيزی است كه اگر حتی به تنهايی هم داخل يخچال باشد و نگاهتان با آن بيفتد، محال است كه يكی از آن را برندارید و نخورید...

 

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 19 دي 1395
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش تهیه ته چین مرغ بدون تخم مرغ

آموزش تهیه ته چین مرغ بدون تخم مرغ

ته چین یکی از غذاهای نسبتا جدید است که طرفداران زیادی را به سمت خود جلب کرده است. درست کردن آن نیاز دارد چند ریزه کاری را بلد باشیم. مثلا یکی از نکات مهم در پخت آن این است که بتوانیم بوی تخم مرغ را از بین ببریم. در این مطلب ته چینی را به شما آموزش می دهیم که در آن از تخم مرغ استفاده نشده است و بنابراین دیگر نگران بوی تخم مرغ داخل ته چین خود نباشید.

 

 

آموزش تهیه کوکو بادمجان

آموزش تهیه کوکو بادمجان

طرز تهیه کوکو بادمجان بسیار راحت و آسان می باشد و برای تزیین آن می توانید از گوجه خرد شده و خیار شور و جعفری تازه استفاده کنید و به عنوان وعده اصلی غذایی میل نمایید. برای اینکه مزه تلخ بادمجان گرفته شود بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان ها ۳ الی ۴ ساعت بادمجان ها ی پوست کنده را  در آب و نمک بخوابانید و سپس نگینی خرد کنید و سرخ کنید