close
تبلیغات در اینترنت
آش و سوپ
تبلیغات شما

طرز تهیه سوپ اسفناج و پاستا

پخت سوپ اسفناج و پاستا,درست کردن سوپ اسفناج و پاستا

سوپ اسفناج و پاستا پیش غذای خوشمزه و سالمی است. این سوپ از موادی زیادی تشکیل شده است و به عنوان یک غذای کامل در یک وعده می تواند قرار بگیرد.

سوپی مناسب پاکسازی بدن در فصل بهار

سوپ پاکسازی در فصل بهار,طرز تهیه غذاهای رژیمی

 برای پاکسازی بدن در فصل بهار بهتر است از غذاهای سبک مانند سوپ‌ها بهره برد. در این مقاله طرز تهیه یک سوپ را به شما آموزش می دهیم که با آن بتوانید بدن تان را پاکسازی کنید.

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 10 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه آش برگ مو

طرز تهیه آش برگ مو

برگ مو یکی از نوبرانه های خوش مزه فصل بهار است که همه خانم ها با آن دلمه درست می کنند. این بار با برگ مو یک آش خوشمزه و عالی درست کنید. این آش از غذاهای اصیل شهر ارومیه است.

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 10 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش تهیه سوپ فلفل قرمز

آموزش تهیه سوپ فلفل قرمز

این سوپ با استفاده از فلفل دلمه ای قرمز شیرین، گوجه فرنگی، فلفل قرمز و ریحان، طعم واقعی غذاهای مدیترانه ای را دارد. اگر با نان زیتونی گرم میل شود، بسیار دلچسب خواهد بود.

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 10 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و ریحان

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و ریحان

سوپی فوق العاده خوشمزه و سرشار از مواد مغذی که آن را با مقداری نان تست و پنیر ورقه ای همراه کرده ایم. این غذا را می توانید نیم ساعته تهیه کنید و کنار خانواده میل کنید.

 

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : شنبه 07 اسفند 1395
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش تهیه سوپ اسفناج و پاستا

 آموزش تهیه سوپ اسفناج و پاستا

سوپ اسفناج و پاستا پیش غذای خوشمزه و سالمی است. این سوپ از موادی زیادی تشکیل شده است و به عنوان یک غذای کامل در یک وعده می تواند قرار بگیرد.

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : شنبه 07 اسفند 1395
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش تهیه آش ماش یزدی

آموزش تهیه آش ماش یزدی

آش ماش از غذاهای محلی استان یزد به ویژه شهرستان مهریز به شمار می رود. البته این آش در استان گلستان هم طبخ می شود. مواد آن سبزی و ماش و گاهی سیب‌ زمینی ریز است. در منشاد این آش را در زمستان برای صبحانه می‌ پزند و در زمان مراسم عزاداری و روز دفن میت یکی از نزدیکان صاحب عزا می‌ پزد و به خانه عزادار می‌ برد. ایرانیان قدیم ماش را « مِچ » می گفتند و زمانی که به زبان عربی وارد شد ماش نام گرفت.