تبلیغات شما

4 تکنیک برای آشپزی بی خطر

4 تکنیک برای آشپزی بی خطر

همه دوست دارند در آرامش و بدون خطر آشپزی كنند. اتفاقات بد آشپزی را بیشتر از همه بریدن دست و سوزاندن آن تشكیل می‌دهد و اگر از آن‌ها جلوگیری كنید جلوی خیلی از اتفاقات ناگوار گرفته می‌شود. برای یك آشپزي بي‌خطر اين 4 تكنيك را استفاده كنيد؛ ايمني شما تا درصد زيادي افزايش پيدا خواهد كرد.

 

اشتباهات رایج در آشپزی

اشتباهات رایج در آشپزی

هر آشپزی و هر انسانی گاهی اشتباهات بدی در آشپزخانه انجام می دهد. ولی خوب است که اشتباهاتمان را بدانیم و راه حل هایی برای آنها بیابیم.

 

ترفندهایی برای تازه نگه داشتن غذا

ترفندهایی برای تازه نگه داشتن غذا

تازه نگه داشتن یکی از تکنیک های مهم خانه داری است که هر کدبانویی باید بداند. به همین دلیل چند نکته مهم که به شما کمک می کند تا غذاهای تان را تازه نگه دارید به شما آموزش می دهیم.

 

لیست جایگزینی مواد در آشپزی

 

لیست جایگزینی مواد در آشپزی

خیلی وقت ها خیلی از ما یک عکس یا دستور خوب را در اینترنت می بینیم و دلمان می خواهد آن را درست کنیم با کلی ذوق و شوق صفحه را باز می کنیم و می خوانیم و بعد می بینیم یکی دو تا از موادی که واقعا لازم داریم را نداریم ولی برای هر ماده ای جایگزینی وجود دارد که در جدول زیر توسط "بانوکده" گرد آوری شده میتوانید ببینید می توانید بینید.

 

 

منبع: بیتوته

3 روش نگهداری گوجه فرنگی برای زمستان

3 روش نگهداری گوجه فرنگی برای زمستان

گوجه فرنگی از جمله سبزیجات پرخاصیت است که به صورت خام، پخته و رب قابل استفاده است. با قرار گرفتن در فصل شهریور و رسیدن گوجه فرنگی بسیاری از خانم ها به دنبال تهیه رب هستند. بسیاری از غذاها به جای رب نیاز به گوجه فرنگی دارد که از شاخص ترین آن ها املت گوجه فرنگی می باشد. حتما شما هم در فصول سرد سال املت این غذای ساده، زود پخت و خوشمزه را هوس کرده اید. همانطور که می دانید گوجه فرنگی در فصل زمستان به صورت گلخانه ای و به دور از نور مستقیم آفتاب عمل می آید از طرفی چون این محصول در زمستان کمیاب و گاهی نایاب می شود و قیمت آن نسبت به تابستان بسیار بیشتر است، بعضی از خانم ها برای استفاده و نگهداری از گوجه فرنگی در فصل زمستان به شیوه های مختلفی عمل می کنند.

در این مقاله "بانوکده" چند شیوه نگهداری گوجه فرنگی برای مصرف در طول فصل زمستان توضیح داده شده است.



  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 18 آذر 1395
  • دیدگاه ارسال شده

نکاتی مهم در مورد خرید گوشت قرمز

نکات خرید گوشت با کیفیت

امروز بانوکده برای شما بانوی ایرانی نکات مهمی رو که باید هنگام خرید گوشت مد نطر داشته باشید آماده کرده که امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره.

 

گوشت قرمز یکی از مواد اولیه غذاهای ما ایرانی هاست. خرید گوشت قرمز خوب، سالم و تازه نکته های ساده ای دارد که در این مقاله قصد داریم شما را با آنها آشنا کنیم.

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 14 آبان 1394
  • دیدگاه ارسال شده

معرفی انواع پنیر ها ( قسمت دوم)

بانوکده

پنیر هایی که در این وجود دارند , چه آنهایی که بومی هستند و چه آنهایی که از فرهنگ های دیگر وارد فرهنگ خوراکی ما شده اند بسیار محدود اند .در اینجا چند نوع پنیر که بیشتر در دستور های غذایی ما مورد استفاده قرار میگیرند را در قسمت دوم معرفی کرده ایم .

معرفی انواع پنیر ها ( قسمت اول)

بانوکده

پنیر هایی که در این وجود دارند , چه آنهایی که بومی هستند و چه آنهایی که از فرهنگ های دیگر وارد فرهنگ خوراکی ما شده اند بسیار محدود اند .در اینجا چند نوع پنیر که بیشتر در دستور های غذایی ما مورد استفاده قرار میگیرند را کوتاه معرفی کرده ایم.

نکات مهم تهیه کباب کوبیده

بانوکده

 گوشت کباب کوبیده نه باید خیلی چرب باشد و نه خیلی خشک. معمولا از گوشت گوسفند استفاده می‌شود یا مخلوطی از گوشت گوسفند و گوساله. بهترین گوشت، قلوه‌گاه (گوشت نیم‌دنده‌ها) گوسفند است. اگر می‌خواهید از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید، دوسوم آن گوسفند باشد و یک‌سوم گوشت گوساله. .....

نکات طلایی در پخت خورش قرمه سبزی

نکات آشپزی بانوکده

راز و رمز و فوت و فن کوزه گری خورش های خوشمزه و خورش قرمه سبزی معمولا در استفاده از پیاز داغ خلالی عسلی , ترد و خوشرنگ  فراوان و ریختن آب کم و جا انداختن خورش است . استفاده از ادویه مناسب باعث تهیه یک خورش لذیذ میشه .

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 22 ارديبهشت 1393
  • دیدگاه ارسال شده

نکات طلایی در پخت خورش قیمه

خورش قیمه

برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی کدبانوها مطرح می‌شود.

 

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 20 اسفند 1392
  • دیدگاه ارسال شده

چهار روش طبخ ماهی

بانوکده

تمام افراد سالم میتوانند هفته ای 150 تا 300 گرم ماهی مصرف کنند.اما خیلی ها یا با بوی ماهی مشکل دارند و یا با تیغ آن و روش پخت ماهی.

در ادامه مطلب شما را با بهترین راه های طبخ و مصرف ماهی آشنا میکنیم.

جدا سازی آسان پوست باقالی

بانوکده 

جدا کردن پوست باقالی معمولا کار سخت و دشواری می باشد و بعد یک مدت کوتاه انسان از ادامه کار و پوست کندن باقالی خسته می شود . در ادامه  روش ساده اما کابردی برای جدا کردن پوست باقالی بیان شده است .