تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 20 فروردين 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ جوانه گندم

بانوکده

در ادامه مطلب طرز تهیه سوپ جوانه گندم به همراه مواد اولیه آموزش داده شده است.

مواد لازم :
جوانه گندم                                            120 گرم
آب                                                       4 پیمانه
عصاره ماهی                                         12 گرم
سس سویا                                           1 قاشق غذاخوری
سیر                                                    1 حبه
پیازچه                                                 ⅓ پیمانه
نمک                                                   ½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز                                           به میزان لازم

دستور تهیه :
جوانه گندم  را با چهار پیمانه آب و عصاره ماهی یا میگو (که به صورت فشرده مکعبی یا پودر عرضه میشود) درون قابلمه ریخته و روی شعله قرار می دهیم تا به مدت پنج دقیقه با حرارت ملایم بجوشد. حالا سیر خرد شده، سس سویا، نمک و در صورت دلخواه مقداری فلفل را اضافه کرده و دوباره برای پنج دقیقه می‌پزیم. سپس پیازچه خرد شده را اضافه کرده و بعد از دو دقیقه شعله را خاموش کرده و سوپ را سرو می کنیم

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی