تبلیغات شما

آموزش آشپزی و طرز تهیه دلمه مرغ

بانوکده

طرز دلمه مرغ را در ادامه مطلب دنبال کنید.....

مواد اولیه :

سینه مرغ                                    1 عدد

سفیده تخم مرغ                            1 عدد

پیاز                                             1 عدد

جعفری                                2 قاشق غذا خوری

آرد سفید                               به میزان لازم

آرد سوخاری                           به میزان لازم

سس گوجه فرنگی               1 قاشق غذا خوری

آبلیمو                                2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل                          به میزان لازم

طرز تهیه:

سینه مرغ را به صورت ورقه های مستطیلی برش میزنیم و با گوشت کوب روی آن میکوبیم تا نازک شود . آبلیمو , پیازخرد شده , جعفری و سس گوجه فرنگی را روی مرغ میمالیم و به صورت رل میپیچیم و به ترتیب در آرد سفید و سفیده تخم مرغ و آرد سوخاری میغلطانیم , حدود 2 الی 3 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و سپس در روغن دلمه ها را  سرخ میکینیم.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]