close
چت
آموزش آشپزی و طرز تهیه کرم موکا
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 19 ارديبهشت 1395
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه کرم موکا

کرم موکا

 

آموزش طرز تهیه کرم موکا به همراه مواد اولیه را در ادامه مطلب دنبال کنید.

مواد لازم:

کره ...... 75 گرم

شکلات سیاه ...... 50 گرم

شکر ...... 110 گرم

آرد ...... 75 گرم

آب ...... 60 میلی لیتر

پودر کاکائو ......  یک قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ ...... یک عدد

---------------------------------------------------------------------------------------------

مواد میانی:

آب ...... دوقاشق سوپخوری

آب پرتقال ...... دوقاشق سوپخوری

پودر ژلاتین ...... دو قاشق چایخوری

پودر نسکافه ...... دو قاشق چایخوری

وانیل ...... یک چهارم قاشق چایخوری

پنیر خامه ای ...... 500 گرم

شکر ...... 110 گرم

خامه ...... یک پیمانه

----------------------------------------------------------------------------------------------

کرم موکا

روش پخت:

فر را از 20 دقیقه قبل با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.قالب مستطیل 20 در 30 سانتی متر را چرب نمایید و با کاغذ روغنی بپوشانید.سپس کره, شکلات سیاه, شکر و آب را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید, دقت کنید مواد جوش نیاید.

ظرف را از روی حرارت بردارید و به مدت ده دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.آرد و پودر کاکائو را الک کرده, همراه با زرده تخم مرغ به مواد فوق اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید.آن را داخل قالب بریزید و به مدت بیست دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.

بعد از پخت, اجازه دهید خنک شود, سپس به ابعاد ظرفی که میخواهید کرم را آماده کنید, برش ها را داخل ظرف مورد نظر قرار دهید و کرم میانی را آماده نمایید.

---------------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه کرم میانی:

 

آب و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید.سپس, روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در مواد حل شود.قهوه فوری یا نسکافه را به آن بیفزایید.مواد را از روی حرارت بردارید و به مدت پنج دقیقه صبر کنید تا خنک شود.شکر, پنیرخامه ای و وانیل را با همزن بزنید تا صاف و یکدست شوند.سپس, خامه را بیفزایید و با لیسک مخلوط نمایید.محلول ژلاتین, آب پرتقال و قهوه را داخل بریزید و ترکیب کنید.مواد کرم را روی برش ها در داخل ظرف مورد نظر بریزید و به مدت سه ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.روی کرم را میتوانید با شکلات آب شده و خامه تزیین کنید.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی