طرز تهیه دسر گیلاس
8730طرز تهیه و مواد مورد نیاز در ادامه مطلب
پودر ژلاتین دو و نیم قاشق مرباخوری – شکر 2 قاشق سوپخوری – آب کمپوت گیلاس 3 قاشق مرباخوری- خامه ساده نصف لیوان – گیلاس چند عدد – پودر گیلاس یک لیوان .
طرز تهیه :
گیلاس های کمپوت شده را در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود سپس آب کمپوت را با شکر و گیلاس ( بدون هسته ) را داخل مخلوط کن ریخته تا پوره شود سپس این پوره را با کرم مخلوط کرده ( طرز تهیه کرم در پایین آمده ) و هم بزنید . در ظرفی ژلاتین را در آب حل کرده تا روان شود بعد ژلاتین و خامه را به مواد اضافه کرده و هم بزنید سپس مواد آماده شده را در لیوان مخصوص چرب شده بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا سفت شود.
مواد لازم برای تهیه کرم مربوطه :
شیر 2 پیمانه – شکر نصف پیمانه – زرده تخم مرغ 2عدد – نشاسته یک و نیم قاشق غذاخوری – وانیل کمی.
طرز تهیه کرم :
شیر سرد را با نشاسته و شکر حل کنید و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید بعد روی حرارت قرار داده و پیاپی هم بزنید تا غلیظ شود تقریباً مثل فرنی ، سپس از روی حرارت بر دارید و کمی وانیل بزنید و بعد از سرد شدن از آن استفاده کنید .
منبع akairan.com
چرا همه دسرا خامه دارن لطفا بدون خامه بزارین چن تایی
عزیزان اشتباه تایپی بوده به جای پوره گیلاس نوشته پودر گیلاس
دسر خوشمزه ای به نظر میرسه، من در برنامه قرارش میدم ولی یک نکته همونطور که دوست عزیزمان هم گفتند پودر گیلاس چیه؟
در دستور 1لیوان پودر گیلاس بود . اولا پودر گیلاس یعنی چی . دوما کجای طرز تهیه از ان استفاده شده ؟
با سلام و خسته نباشید.gif)
سایت خوبی دارید