close
تبلیغات در اینترنت
آموزش تهیه بیسکویت دکمه ای
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 06 دي 1395
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش تهیه بیسکویت دکمه ای

آموزش تهیه بیسکویت دکمه ای

"بانوکده" امروز برای شما آموزش تهیه بیسکویت دکمه ای را گرد آوری کرده است

 

 

طرز تهیه بیسکویت دکمه ای :

کره و پودرقند را با همزن زده تا سفید و پوک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده هم می زنیم در آخر آرد و بکینگ پودر را الک کرده آرام آرام اضافه می کنیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.

 

از خمیر برداشته رنگ مورد نظر را اضافه کرده با وردنه پهن می کنیم و قالب می زنیم با یک وسیله به شکل دایره می زنیم دوباره داخل آن را با یک دایره کوچکتر فقط شکل می دهیم و سوراخ های آن را با خلال دندان ایجاد می کنیم سپس کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید چرب کنید تا زیر بیسکویتتان اصلا تغییر رنگ ندهد. و با دمای 160 درجه به مدت 20 دقیقه قرار بدهید.

 

 

گردآوری : بیتوته

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی