بريم بالا
آخرين اخبار سايت :
تبلیغات

هم اکنون در بانوکده بخوانید
آموزش تهیه بیسکویت دکمه ای

آموزش تهیه بیسکویت دکمه ای

"بانوکده" امروز برای شما آموزش تهیه بیسکویت دکمه ای را گرد آوری کرده است

 

 

طرز تهیه بیسکویت دکمه ای :

کره و پودرقند را با همزن زده تا سفید و پوک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده هم می زنیم در آخر آرد و بکینگ پودر را الک کرده آرام آرام اضافه می کنیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.

 

از خمیر برداشته رنگ مورد نظر را اضافه کرده با وردنه پهن می کنیم و قالب می زنیم با یک وسیله به شکل دایره می زنیم دوباره داخل آن را با یک دایره کوچکتر فقط شکل می دهیم و سوراخ های آن را با خلال دندان ایجاد می کنیم سپس کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید چرب کنید تا زیر بیسکویتتان اصلا تغییر رنگ ندهد. و با دمای 160 درجه به مدت 20 دقیقه قرار بدهید.

 

 

گردآوری : بیتوته

Print

اگه عکس ها لود نشدن يا لينک دانلود خراب بود يا هر مشکلي تو اين پست بود از پايين به ما اطلاع دهيد
فقط کافيست کد امنيتي زير رو وارد کنيد و روي گزينه گزارش خرابي لينک کليک کنيد تا خرابي براي ما ارسال شود

بخش نظرات اين مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
دوره آموزش بافتنی

جستجو

Search

موضوعات

Category

ميزکار

Panel
ورود کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :


عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

پربازديدترين ها

Most Viewed

آخرين کاربران

Recent User
آمار
آمار مطالب و اطلاعات شما
  • مجموع مطالب :1223 پست
  • کل نظرات :1321
  • آي پي شما :54.205.168.74
  • مرورگرشما :
  • سيستم عامل شما :
  • امروز :یکشنبه 08 اسفند 1395

مروري بر گزشته
آرشيو
کانال تلگرام

آموزش چرم دوزی

آموزش چرم دوزی

لينک دوستان

Links
بانوکده در شبکه هاي اجتماعي
بانوکده در فیس بوک


بانوکده در گوگل پلاس


بانوکده در اینستاگرام


صفحه رسمی بانوکده