close
چت
آموزش تهیه لقمه های سوخاری
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 09 دي 1395
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش تهیه لقمه های سوخاری

آموظش تهیه لقمه های سوخاری

"بانوکده" امروز برای شما عزیزان آموزش تهیه لقمه های سوخاری را گردآوری کرده است.

 

 

مواد لازم برای لقمه های سوخاری :

 پیاز حلقه حلقه شده ی یک سانتی یک عدد
 گوشت چرخ شده 200 گرم
سیر رنده شده دو حبه 
 پنیر موزرلا50 گرم 
* ادویه هابه مقدار لازم 
جعفری خرد شده8 - 7 شاخه
تخم مرغ دو عدد
شیر و پودر سیر مخلوط شدهیک قاشق غذاخوری
آرد سفیدنیم پیمانه
* پودر سوخاریبه مقدار لازم 

 

* ادویه ها شامل : پاپریکا ، نمک فلفل ، تخم گشنیز ،آویشن، ادویه گوجه و فلفل و هر چیزی که دوست دارید به مقدار لازم 

 

* پودر سوخاری ( من از ترکیب پانکو و پودر سوخاری معمولی استفاده کردم)

 

طرز تهیه لقمه های سوخاری :

گوشت چرخ کرده به همراه سیر و جعفری و ادویه ها و پنیر موزارلا را با هم مخلوط می کنیم. پیاز را برش های حلقه ای می دهیم ضخامتش حتما یک سانتی متر باشد. مواد گوشتیمان را داخل این حلقه ها قرار می دهیم و با دستمان آن را مرتب می کنیم.

 

پیاز به حالت قالبی برای این مواد گوشتی عمل می کند. می توانیم بگذاریم نیم ساعت داخل فریزر بماند ( که من توی این مرحله نگذاشتم ).حلقه های پیازمان را که گوشت داخل آن هست را داخل آرد سپس مایه ی تخم مرغی و سپس پودر سوخاری می زنیم.

 

من این مراحل را سه بار تکرار کردم تا یک کاور کامل و خوب دور پیازم را گرفت. من در این زمان لقمه هایم را نیم ساعت داخل فریزر قرار دادم و سپس داخل روغنی که داغ شد سرخشان کردم ( برای اینکه کاملا مغز پخت شود، ابتدا روغن را داغ داغ می کنیم و بعد از اینکه لقمه ها را داخل روغن انداختیم شعله را ملایم می کنیم ).

 

گردآوری : بیتوته

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی