close
چت
آموزش تهیه همبرگر گوشت
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 12 دي 1395
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش تهیه همبرگر گوشت

آموزش تهیه همبرگر گوشت

 "بانوکده" امروز برای شما عزیز آموزش تهیه همبرگر خانگی را گردآوری کرده است

مواد لازم برای همبرگر گوشت :

 روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
 هویج له شده (یا مقداری فلفل دلمه خرد شده)نصف فنجان
 پیاز خرد شده ۱ فنجان
 کرفس خرد شدهنصف فنجان
سیر (خرد شده)۲ حبه
نمکنصف قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده۴۵۰ تا ۶۰۰ گرم
کچاپنصف فنجان
سس گوجه۲ فنجان
ترکیب سس سویا و سرکه۱ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای۲ قاشق غذاخوری
میخک صدپرمقدار کمی
آویشن خشکنصف قاشق چایخوری
فلفل هندیمقدار کمی
فلفل سیاهمقداری
نان همبرگر۴ عدد

 

طرز تهیه همبرگر گوشت :

یک ماهیتابه برداشته و روی حرارت متوسط بگذارید و روغن را داخل آن گرم کنید. هویج را اضافه کرده و برای ۵ دقیقه تفت بدهید. (اگر از فلفل دلمه استفاده می کنید، پیاز را هم اضافه کنید)

پیاز و کرفس را هم اضافه کرده و گاهی هم بزنید تا زمانی که طلایی رنگ شود (۵ دقیقه). سیر را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر تفت بدهید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و محتویات آن را داخل یک کاسه ریخته و کنار بگذارید.

ماهیتابه را روی اجاق برگردانده و گوشت را داخل آن بریزید. شما باید این کار را در دو مرحله انجام بدهید. یعنی گوشت را به دو قسمت تقسیم کرده و سرخ کنید، چون اگر همه ی گوشت را یکدفعه داخل ماهیتابه بریزید، نیمی از آن ها سوخته و نیمی نپخته باقی می ماند. کمی نمک روی گوشت ها بپاشید.

یادتان باشد که تا زمانی که یک طرف گوشت ها سرخ نشده آن ها را هم نزنید، بعد از اینکه یک طرف طلایی رنگ شد، با یک کفگیر گوشت را از ماهیتابه جدا کرده و هم بزنید.

بعد از پخت همه ی گوشت، سبزیجات را به ماهیتابه برگردانده و با یک قاشق چوبی گوشت های درشت تر را ریز کنید.

کچاپ، سس گوجه، سس سویا، سرکه و شکر قهوه از رو داخل ماهیتابه ریخته و خوب هم بزنید. بعد میخک صدپر، آویشن و فلفل هندی را اضافه کنید.

حرارت را کم کرده و بگذارید برای ده دقیقه بجوشد. چاشنی اش را تست کرده و اگر لازم است به آن ادویه اضافه کنید. با نان همبرگر سرو کنید.

 

منبع : novinzi.com

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی