بريم بالا
آخرين اخبار سايت :
تبلیغات

هم اکنون در بانوکده بخوانید
آموزش تهیه همبرگر گوشت

آموزش تهیه همبرگر گوشت

 "بانوکده" امروز برای شما عزیز آموزش تهیه همبرگر خانگی را گردآوری کرده است

مواد لازم برای همبرگر گوشت :

 روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
 هویج له شده (یا مقداری فلفل دلمه خرد شده) نصف فنجان
 پیاز خرد شده  ۱ فنجان
 کرفس خرد شده نصف فنجان
سیر (خرد شده) ۲ حبه
نمک نصف قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ تا ۶۰۰ گرم
کچاپ نصف فنجان
سس گوجه ۲ فنجان
ترکیب سس سویا و سرکه ۱ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری
میخک صدپر مقدار کمی
آویشن خشک نصف قاشق چایخوری
فلفل هندی مقدار کمی
فلفل سیاه مقداری
نان همبرگر ۴ عدد

 

طرز تهیه همبرگر گوشت :

یک ماهیتابه برداشته و روی حرارت متوسط بگذارید و روغن را داخل آن گرم کنید. هویج را اضافه کرده و برای ۵ دقیقه تفت بدهید. (اگر از فلفل دلمه استفاده می کنید، پیاز را هم اضافه کنید)

پیاز و کرفس را هم اضافه کرده و گاهی هم بزنید تا زمانی که طلایی رنگ شود (۵ دقیقه). سیر را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر تفت بدهید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و محتویات آن را داخل یک کاسه ریخته و کنار بگذارید.

ماهیتابه را روی اجاق برگردانده و گوشت را داخل آن بریزید. شما باید این کار را در دو مرحله انجام بدهید. یعنی گوشت را به دو قسمت تقسیم کرده و سرخ کنید، چون اگر همه ی گوشت را یکدفعه داخل ماهیتابه بریزید، نیمی از آن ها سوخته و نیمی نپخته باقی می ماند. کمی نمک روی گوشت ها بپاشید.

یادتان باشد که تا زمانی که یک طرف گوشت ها سرخ نشده آن ها را هم نزنید، بعد از اینکه یک طرف طلایی رنگ شد، با یک کفگیر گوشت را از ماهیتابه جدا کرده و هم بزنید.

بعد از پخت همه ی گوشت، سبزیجات را به ماهیتابه برگردانده و با یک قاشق چوبی گوشت های درشت تر را ریز کنید.

کچاپ، سس گوجه، سس سویا، سرکه و شکر قهوه از رو داخل ماهیتابه ریخته و خوب هم بزنید. بعد میخک صدپر، آویشن و فلفل هندی را اضافه کنید.

حرارت را کم کرده و بگذارید برای ده دقیقه بجوشد. چاشنی اش را تست کرده و اگر لازم است به آن ادویه اضافه کنید. با نان همبرگر سرو کنید.

 

منبع : novinzi.com

Print

اگه عکس ها لود نشدن يا لينک دانلود خراب بود يا هر مشکلي تو اين پست بود از پايين به ما اطلاع دهيد
فقط کافيست کد امنيتي زير رو وارد کنيد و روي گزينه گزارش خرابي لينک کليک کنيد تا خرابي براي ما ارسال شود

بخش نظرات اين مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
دوره آموزش بافتنی

جستجو

Search

موضوعات

Category

ميزکار

Panel
ورود کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :


عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

پربازديدترين ها

Most Viewed

آخرين کاربران

Recent User
آمار
آمار مطالب و اطلاعات شما
  • مجموع مطالب :1223 پست
  • کل نظرات :1321
  • آي پي شما :54.211.180.70
  • مرورگرشما :
  • سيستم عامل شما :
  • امروز :یکشنبه 08 اسفند 1395

مروري بر گزشته
آرشيو
کانال تلگرام

آموزش چرم دوزی

آموزش چرم دوزی

لينک دوستان

Links
بانوکده در شبکه هاي اجتماعي
بانوکده در فیس بوک


بانوکده در گوگل پلاس


بانوکده در اینستاگرام


صفحه رسمی بانوکده