close
چت
آموزش تهیه کوکو بادمجان
تبلیغات شما

آموزش تهیه کوکو بادمجان

آموزش تهیه کوکو بادمجان

طرز تهیه کوکو بادمجان بسیار راحت و آسان می باشد و برای تزیین آن می توانید از گوجه خرد شده و خیار شور و جعفری تازه استفاده کنید و به عنوان وعده اصلی غذایی میل نمایید. برای اینکه مزه تلخ بادمجان گرفته شود بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان ها ۳ الی ۴ ساعت بادمجان ها ی پوست کنده را  در آب و نمک بخوابانید و سپس نگینی خرد کنید و سرخ کنید

مواد لازم  برای کوکوی بادمجان :

 کدو سبز3 عدد
 بادمجان متوسط3 عدد
سیب زمینی5 عدد
 پیاز بزرگ 1 عدد
روغن نباتی برای سرخ کردن سبزیجات¾ فنجان
گوجه فرنگی کوچک1 عدد
تخم مرغ2 عدد
کره1 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
زردچوبهنصف قاشق چایخوری


طرز تهیه کوکو بادمجان :
پیاز و بادمجان و کدو و سیب زمینی را پوست می گیریم و نگینی ریز خرد می کنیم و جداگانه سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

سبزیجات سرخ شده و 6 عدد تخم مرغ و پودر سوخاری ریز و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط می کنیم.

تابه ای را گرم می کنیم و کمی روغن می ریزیم تا گرم شود و مواد مخلوط شده را درون تابه می ریزیم و دو طرف کوکو را به مدت 20 دقیقه با شعله حرارت متوسط سرخ می کنیم.

منبع : زندگی ایده آل / bartarinha.ir

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی