close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه ماکارونی با سویا
تبلیغات شما

طرز تهیه ماکارونی با سویا

بانوکده

برای آموزش اصولی پخت ماکارونی به همراه سویا ادامه مطلب را از دست ندهید


مواد لازم :
ماکارونی فرمییک بسته

پیازدرشت یک عدد

بزرگ سویا۲

/۱+۱ پیمانه فلفل

دلمه ای متوسط یک عدد

پودر آویشن دو ق.چروغ نبه اندازه

لازم زردچوبه یک ق.چ پر رب گوجه فرنگی

یک ق.س پرنمک و فلفل به اندازه لازم



طرز تهیه :

ابتداسویا را در آب گرم خیس کنید و یکی دو ق.س سرکه در آن بریزید و بعد از نیم ساعت در صافی

ریخته و با دست خوب بفشارید تا آب سویا کاملاً گرفته شود.بعد داخل ماهی تانه و بدون روغن بریزید

وچند دقیقه بدون روغن روی حرارت هم بزنید تاآب باقی مانده در سویا تبخیر شود.
حالا سویا را کناربگذارید تا بعد.

پیاز را ریز خرد کنید و باچند قاشق روغن تفت دهید تا نرم شود، فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید وهمراه

سویای آب گرفته به پیاز اضافه کنید وپنج شش دقیقه تفت دهید و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و

رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و حدود سه چهاردقیقه ی دیگر تفت دهید و سپس یک و نیم

پیمانه آب درون آن ریخته و اجازه دهید با حرارت کم بپزد و به روغن بیفتد.
در یک ظرف مناسب آب به اندازه لازم ریخته و با دوسه ق.غ خوری نمک ، روی حرارت بجوشانید،
وقتی آب جوشید ماکارونی را داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید تا ماکارونی بپزد . حدوداًبرای پخت

ماکارونی پنج الی ده دقیقه کافی است . بعد از پخت ، ماکارونی را در صافی ریخته و دوسه لیوان آب روی آن

بریزید تا نمک اضافی آن گرفته شود.بعد داخل ظرفی که می خواهید ماکارونی را دم کنید ، کمی روغن
ریخته و روی حرارت گذاشته تا گرم شود بعد ظرف رااز روی حرارت بردارید و یک تکه نان لواش ،
به عنوان ته دیگ بگذارید .بعد مخلوط سویا و ماکارونی آبکش شده را با هم مخلوط کنید وروی ته
دیگ بریزید و با دم کنی و شعله پخش کن حدود بیست دقیقه با حرارت ملایم دم کنید.وسپس میل کنید.

منبع: آموزشی ها

نظرات ارسال شده

  • مرسی از دستور پختتون ، خیلی عالی شد + ته دیگ که من سیب زمینی استفاده کردم به جای نان لواش ..
    بازم متشکر بانوکده..

  • دستت دردنکنه ...خیلی خوب شد...اصلاهم خمیرنشد فقط یکم ربش کمه....ولی درکل خوب شد...بازم ممنون

  • ممنون بابت دستور عمل
    خیلی عالی شد


  • سلام

    این دوستانی که خمیر میکنن ماکارانی رو ها اینا باید ماکارانی های معروف تری بگیرن چرا که مرغوبیتش بیشتر و زود خمیر نمیشه خمیر هم کردین بذارید یه 5 دقیقه تو آبکش بعد ریز ریز بریزید تو قابلمه کاری دیگه ایش نمیشه کرد
    آب سرد هم بعد ریختن تو آبکش یادتون نره

    با تشکر از مدیریت سایت شکلک

  • خوش مزه شد البته به خاطر دست پخت خودم بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • نیم ساعت برای جوشوندن ماکارونی خیلی زیاده.....

    پاسخ : ممنون از توجه و نظر شما کدبانوی عزیز .

  • عجب افتضاحی.....خمیر شد ک حالا باید بزنمش ب تنور

  • مرسی!شکم یه جماعت دانشجوی گرسنه و دست و پا چلفتی را شاد کردین!! الآن با سویا مخلوط کردم گذاشتم پخته شه! ظاهرش که تا اینجا خیلی خوب بوده ! خلاصه تجربه ی خوبی بود! ممنون

  • عالی بودx))

  • خمیر شد. به سختی موفق شدم بخورمش. یعنی افتضحااااح خمیر شد شکلک(

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی