طرز تهیه سوپ عدس با سیر در ادامه مطلب
225 گرم( حدود 1 لیوان) : عدس قرمز
2 عدد ( ساطوری شده) : پیاز
2 حبه( ساطوری شده) : سیر بزرگ
1 عدد( ساطوری شده) : هویج
2 قاشق سوپخوری : روغن زیتون خالص
5/1 لیتر : آب مرغ
2 قاشق سوپخوری : سركه
به مقدار لازم : فلفل و نمك
برای تزئین : برگ كرفس
طرز تهیه:
عدس قرمز، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنید تا به مدت 5/1 ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد. سركه یا آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزایید.
اگر سوپ خیلی غلیظ شد، كمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ كرفس تزئین كنید.
نكات تغذیه ای:
این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است. عدس قرمز مزه بسیار خوبی به سوپ می دهد و در ضمن، از قبل احتیاج به خیس كردن ندارد.
غذای رژیمی , غذای رژیمی برای لاغری , طرز تهیه غذای رژیمی , طرز تهیه غذای رژیمی خوشمزه , غذای رژیمی خوشمزه , غذای فوری رژیمی , غذاهای رژیمی , یک غذای رژیمی خوشمزه , غذای رژیمی افراد دیابتی , غذای رژیمی برای افراد دیابتی , انواع غذای رژیمی , طرز تهیه انواع غذای رژیمی , غذای رژیمی برای شام , غذای رژیمی ساده , طرز تهیه غذای رژیم ساده , آموزش غذای رژیمی , آشپزی غذای رژیمی , روش تهیه غذای رژیمی , روش پخت غذای رژیمی , طرز پخت غذای رژیمی ,