تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 07 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

بانوکده

آموزش طرز تهیه پاناکوتا به همراه مواد اولیه را در ادامه مطلب دنبال کنید.

مواد لازم :

شیر: دو و نیم پیمانه 
خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته: 200 گرم 
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری 
پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق غذاخوری 
شکر: یک سوم پیمانه
شکلات تلخ : 100 گرم دسر پاناکوتا شکلاتی

طرز تهیه :

دسر پاناکوتا شکلاتی


پودر ژلاتین را در نصف پیمانه شیر به مدت 5 دقیقه به روش بن ماری ( حل کردن به روش غیر مستقیم و بخار کتری) حل کنید.

بقیه شیر و خامه ( اگر از خامه فرم گرفته استفاده میکنید ,شکر را خذف کنید) و شکر را روی شعله ملایم قرار داده تا شکر حل شود و سپس شکللات را اضافه میکنیم.

موتد را خوب هم میزینم تا به رنگ قهوای روشن برسد و از شعله برمیداریم و سپس وانیل و پودر ژلاتین را اضافه می کنیم و مواد را خوب هم میزنیم . 

پاناکوتا آماده شده است و در قالب های مورد نظر ریخته و تا بسته شدن در یخچال نگه دارید . 

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی