طرز تهیه سوپ چینی
4937طرز تهیه سوپ چینی
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
1 عدد سينهي مرغ پخته
1 ليوان قارچ خرد شده
3 قاشق سوپخوري آرد ذرت
3 ليوان آب مرغ
3 عدد تخممرغ
سس سوياي روشن به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم
طرز تهيه:
در قابلمهاي قارچ، سينهي مرغ كه از قبل پخته شده و آب مرغ را ميريزيم و به مدت 15 دقيقه روي حرارت متوسط ميگذاريم تا قارچ پخته شود. بعد از گذشت اين مدت، آرد را در كمي آب سرد حل ميكنيم و با سس سويا و سرکه به سوپ ميافزاييم. در اين لحظه سوپ بايد غليظ و لعابدار باشد. تخممرغها را در كاسهاي ميزنيم، كفگير را روي قابلمه ميگذاريم و تخممرغها را روي كفگير ميريزيم. در اين حالت تخممرغها به صورت دانهدانه در سوپ نمايان ميشوند.
منبع: اموزشی ها
سرآشپز , آش و سوپ ,
طرز تهیه سوپ چینی , سوپ , چینی , سوپ چینی , آش , کشور چین , چین , آسیا , آسیای شرقی , سوپ آسیایی , غذاهای چینی , غذای چینی , سوشی , غذای شرقی , شرق آسیا , مواد لازم سوپ , سوپ آماده , مواد لازم سوپ چینی , طرز تهیه سوپ , انواع غذای چینی ,
طرز تهیه سوپ چینی , سوپ , چینی , سوپ چینی , آش , کشور چین , چین , آسیا , آسیای شرقی , سوپ آسیایی , غذاهای چینی , غذای چینی , سوشی , غذای شرقی , شرق آسیا , مواد لازم سوپ , سوپ آماده , مواد لازم سوپ چینی , طرز تهیه سوپ , انواع غذای چینی ,
ممنون عالی بود .
ممنون.