close
تبلیغات در اینترنت
روش تهیه ادویه برای ترشی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : شنبه 09 ارديبهشت 1396
  • دیدگاه ارسال شده

روش تهیه ادویه برای ترشی

طرز تهیه ادویه ترشی, ادویه ترشی چیست, ادویه ترشی

در این مطلب شما را با مواد لازم برای تهیه ادویه ترشی و نکات مربوط به طرز تهیه ادویه ترشی آشنا می کنیم.

مواد لازم برای ادویه ترشی

 

گلپر10 قاشق چایخوری (پودر)
پودر تخم گشنیز  5 قاشق چایخوری
 دارچین  1 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز 2 قاشق چایخوری
جوز هندی1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
رازیانه 1 قاشق چایخوری (پودر)
 سبزی 2 قاشق چایخوری (به نسبت مساوی از مرزه، ترخان، گشنیز و نعنا خشك)

 

طرز تهیه ادویه ترشی

 

طرز تهیه ادویه ترشی, ادویه ترشی چیست, ادویه ترشی

به ادویه ترشی در صورت تمایل می توانید مقداری نمك اضافه كنید

 

1- برای تهیه ادویه ترشی ابتدا تمام ادویه های نام برده شده را جداگانه در آسیاب بریزید تا كاملا به حالت پودر در بیایند.

2- مواد پودر شده را با هم مخلوط كنید و داخل تابه بریزید و تقریبا 2 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا عطر آنها كمی آزاد شود.

3- ادویه ترشی آماده شده را داخل ظرف در داری داخل جای تاریك و خشك قرار دهید.

 

نكاتی درباره تهیه ادویه ترشی

● در صورت تمایل می توانید به ادویه ترشی مقداری نمك اضافه كنید.

● می توانید مقدری ادویه گرام ماسالا هم به ادویه ترشی اضافه كنید.

● این ادویه ترشی را می توانید برای انواع ترشی و شور مورد استفاده قرار دهید.

 

مصرف گلپر در آشپزی :

 

طرز تهیه ادویه ترشی, ادویه ترشی چیست, ادویه ترشی

گلپر از مواد لازم برای تهیه ادویه ترشی است

 

 استفاده از گلپر در ادویه ترشی خواص زیادی دارد در واقع ترشی كه با برگ و ساقه نوع خوشبوى اين گياه درست مي ‏شود، ضد عفونى كننده معده بوده و براى معالجه كم اشتهايى و از بين بردن اخلاط غليظ معده به كار م ‏رود. همچنین گلپر غذا را نرم مي‏ کند و بوى دهان را بر مي‏ گرداند، مقوى معده بوده و بلغم را از بين مي‏ برد. اشتها را بر مي ‏انگيزد و مقوى‌ هاضمه مي‏ باشد.

 با ساقه و برگ آن ترشى گلپر درست مي‏ كنند. گلپر بادشكن بوده، نفخ و ناراحتى‌هاى دستگاه‌ هاضمه را از بين مي ‏برد. اين گياه ضدعفونى كننده بوده و پادزهر سموم است. ضد تشنج، ضد كرم و ضد حشرات نيز مي باشد.

 

تذکر

- مقدار خوراک مجاز پودر دانه گلپر چهار گرم است.

- مصرف مقدار زیاد گلپر سبب سقط جنین می شود. از این رو زنان باردار در خوردن زیاد آن مجاز نیستند و در تهیه ادویه ترشی نیز نباید بیش از اندازه از آن استفاده کرد.

 

منابع:
pezeshk.us
mihanfal.com

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی