close
چت
خواص نارنگی از نگاه طب سنتی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 10 آبان 1396
  • دیدگاه ارسال شده

خواص نارنگی از نگاه طب سنتی

بانوکده

با توجه به پیشرفت علم , طب سنتی نه تنها جایگاه خود را در بهبود و پیشگیری بیماریها و عارضه ها از دست نداده بلکه با استفاده از مواد و راهکار های طبیعی و سنتی بیشتر در مورد توجه قرار گرفته . با بانوکده همراه باشید .


مانند ليمو نوع ترش نیز دارد ولي عمدتا شيرين است.اگر ترش باشد مزاج آن سرد وخشك است ولي معمولا طبع آن سرد و تر بوده گاهي در مواردي كه خيلي شيرين باشد مختصري بسمت حرارت مي رود كه البته در بدن خودش را نشان نمي دهد بنابراين نارنگي هم رطوبت بخش خوبي به بدن است ،غذاييت كمي دارد و در رژيم هاي لاغري با مزاج گرم خوب است.

مفرح بوده و براي قلب مفيد است.حالت خفقان در سينه و تنگي نفس را برطرف مي كند از اين رو در افراد دچار سرماخوردگي نيز توصيه مي شود. نارنگي كم كننده تيزي و شدت ماده صفرا در خون است، بنابراين كساني كه دچار حرارت بدني حتي در فصول سرد مثل پاييز مي شوند يا سوزش گلو يا خارش پوست پيدا مي كنندخيلي از نارنگي نفع مي برند.

حرارت زائد کبد و معده را کم کرده و گرگرفتگی دوران يائسگي كه عمدتا بدليل خشكي نامحسوس پوست وانسداد منافذ پوستي است را بهبود نسبي می بخشد . در فصل پاييز كه معمولا غذاهاي با مزاج گرم و مقوي بيشتر مصرف مي شوند احتمال بروز حرارت كبد و معده و نيز افزايش صفرا هم زياد شده لذا مصرف نارنگي و ساير مركبات به رفع اين مشكلات كمك مي كنند و تشنگی را فرو می نشانند.

مركبات و نارنگي عمدتا باعث افزايش ادرارمي شوند لذا براي پاكسازي سيستم كليوي وكمك به دفع شن ريزه هاي كوچك مفيد است . پرتقال نيز از نظر توضيحات و خواص شبيه نارنگي بوده ولي در كل منافع آن بيشتر از نارنگي مي باشد.

 

در اخر میتوانید اطلاعات بیشتر و نکات آموزنده مربوط به فصل پاییز را در مقاله پاییز در نگاه طب سنتی دنبال کنید .

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی