close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه ماهی تنوری
تبلیغات شما

طرز تهیه ماهی تنوری

بانوکده

 

برای آموزش این ماهی خوشمزه با بانوکده همراه باشید.

مواد لازم :

 

ماهی متوسط                       1 عدد

 

سیر                                    5 حبه

 

آرد                               1 قاشق سوپخوری

 

فلفل                            1 قاشف مرباخوری

 

سبزی ( گشنیز و شنبلیله )             1 کیلو

 

تمبرهندی                                  1/3 بسته

 

نمک                                     به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا ماهی را خوب شسته و تمیز کنید و فلس های ان را بگیرید و محتویات شکم ماهی را خالی کرده . بعد در داخل شکم ماهی نمک پاشیده و 20 دقیقه به آن استراحت بدهید تا آب ان گرفته شود .

 

سبزی را پس از پاک کردن ساتوری کرده و با سیر و فلفل  کوبیده و مخلوط کنید.

 

تمبر هندی را با نصف استکان آب جوشیده حل و از صافی رد کنید سپس آرد به ان اضافه و به مخلوط سبزی اضافه کنید.

 

از مخلوط سبزی در داخل شکم ماهی پر کنید و ماهی را با نخم ضخیم و محکم ببنید.

 

ماهی را در سیخ گریل بزنید و روی حرارت گذاشته تا ماهی کاملا پخته شود .

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی