طرز تهیه کمپوت سیب
4141طرز تهیه کمپوت سیب برای 4 نفر در ادامه مطلب
مواد لازم براي 4 نفر:
سيب سفيد 500 گرم
آب يكو نيم پيمانه تا 2 پيمانه
شكر يكدوم پيمانه
وانيل يا گلاب يكچهارم قاشق چايخوري
طرز تهيه:
سيبها را پوست بكنيد و به صورت ورقه يا چهار قاچ برش داده و تخمهاي آن را بگيريد. سيبها را در يك ظرف گود ريخته و ظرف را با درپوش به مدت 5ـ3 دقيقه با قدرت 100% حداكثر در مايكروويو بگذاريد. آبگرم، شكر، وانيل يا گلاب را اضافه كرده و مجدداً ظرف را با درپوش به مدت 8ـ5 دقيقه با قدرت 100% (حداكثر) در دستگاه قرار دهيد تا پخته شوند.
منبع: آموزشی ها
سرآشپز , دسر و بستنی ,
سیب , کمپوت , کمپوت سیب , کمپوت میوه , پرتقال , میوه , آناناس , آلبالو , گلابی , کمپوت گلابی , کمپوت آلبالو , گیلاس , کمپوت گیلاس , میوه+کمپوت , طرز تهیه کمپوت , طرز تهیه کمپوت سیب , طرز تهیه کمپوت میوه , انواع کمپوت , انواع کمپوت ها , روش تهیه کمپوت ,
سیب , کمپوت , کمپوت سیب , کمپوت میوه , پرتقال , میوه , آناناس , آلبالو , گلابی , کمپوت گلابی , کمپوت آلبالو , گیلاس , کمپوت گیلاس , میوه+کمپوت , طرز تهیه کمپوت , طرز تهیه کمپوت سیب , طرز تهیه کمپوت میوه , انواع کمپوت , انواع کمپوت ها , روش تهیه کمپوت ,