طرز تهیه آبگوشت
3105
طرز تهیه آبگوشت سنتی در ادامه مطلب
مواد لازم:
گوشت ماهيچه يا سردست با استخوان | 750 گرم |
نخود و لوبياي چيتي يا سفيد | 150 گرم به اندازه يک ليوان سرخالي |
پياز متوسط | 2 تا 3 عدد |
سيب زميني کوچک | 5 تا 6 عدد |
زردچوبه يا رب گوجه فرنگي | کمي |
نمک و فلفل | به اندازه کافي |
طرز تهيه:
گوشت را تکه تکه مي کنيم و مي شوييم،پياز را خرد مي کنيم،نخود و لوبيا را مي شوييم و مي گذاريم با حرارت ملايم بپزد.
وقتي که گوشت،نخود و لوبيا کاملا پخته شدند،سيب زميني ها را پوست مي کنيم و به آنها اضافه مي کنيم.
کمي زردچوبه و يا يک قاشق رب گوجه فرنگي،و به اندازه کافي نمک و فلفل مي زنيم و مي گذاريم سيب زميني ها بپزد. پس از پختن تمام مواد،بايد در حدود 3 تا 4 ليوان آب در ظرف مانده باشد.
منبع: آموزشی ها
سرآشپز , غذای اصلی ,
آبگوشت , آشپزي , آشپزباشي , آشپزي ايروني , آشپزي ايراني , سايت آشپزي ايروني , سايت آشپزي ايراني , آشپزي آسان , آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني , آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني , آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي , آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني , آبگوشت ساده سنتی , تهیه آبگوشت , طرز تهیه آبگوشت , آبگوشت ایرانی , طرز پخت آبگوشت , زودپز , دیگ , قابلمه ,
آبگوشت , آشپزي , آشپزباشي , آشپزي ايروني , آشپزي ايراني , سايت آشپزي ايروني , سايت آشپزي ايراني , آشپزي آسان , آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني , آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني , آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي , آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي و ايروني , آبگوشت ساده سنتی , تهیه آبگوشت , طرز تهیه آبگوشت , آبگوشت ایرانی , طرز پخت آبگوشت , زودپز , دیگ , قابلمه ,