طرز تهیه استیک با سس قارچ
164035طرز تهیه استیک با سس قارچ
مواد لازم:
برای سس قارچ:
آب گوشت یک پیمانه
آرد سفید یک قاشق سوپ خوری
کره 250گرم
قارچ تازه 250گرم
شیر یک پیمانه
نمک و فلفل به مقدار کافی
برای استیک:
گوشت فیله یا راسته به وزن 250گرم 3 عدد
سیب زمینی متوسط 2عدد
نخود فرنگی 100گرم
هویج کوچک 6عدد
کره 150گرم
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه در ادامه مطلب
استیک را باید در تابه چدنی سرخ کرده و در هر نوبت یک استیک را در تابه قرار داد.قطعات گوشت را کمی میکوبیم.دو طرف هر قطعه را به نمک و فلفل آغشته میکنیم.هر قطعه گوشت را به طور جداگانه در روغن سرخ میکنیم.
سیب زمینیها را پوست کنده و به صورت خلال در میاوریم.سیب زمینی ها را تا زمان سرخ شدن در ظرفی حاوی آب نگه دارید تا در مجاورت هوا سیاه نشوند.همزمان با سرخ شدن استیک ها اما در تابه ای جداگانه سیب زمینی ها را هم سرخ میکنیم.نخود فرنگی و هویج را هم در ظرفی جداگانه میپزیم.
برای تهیه سس قارچ ابتدا کره را در تابه کوچکی روی حرارت ملایم آب میکنیم.سپس آرد را بدان اضافه میکنیم و آنرا کمی سرخ میکنیم.آب گوشت را به آرامی داخل آدر میزنیم و همچنان هم میزنیم.آنقدر این کار را ادامه میدهیم تا سس نرمی بدست بیاید.سپس شیر بدان افزوده و هم میزنیم.قارچ ها را شسته و در اندازه های متوسط خرد میکنیم.بعد آنرا در کره سرخ کرده و داخل سس میریزیم و به هم میزنیم.
حال استیکها در ظرف گذاشته و روی آنها سس قارچ میریزیم و با سیب زمینی.نخود فرنگی و هویج پخته تزیین میکنیم.
طرز تهیه استیک , طرز پخت استیک , استیک , تهیه استیک , دستور پخت استیک , استیک گوشت , روش پخت استیک , سس استیک , انواع استیک , آشپزی , آشپزی سریع ,
ممنون از شما .
برای سس نیاز به شیر نداره ؟
مرسی خیلی خوب بود
ممنون از آموزشتون امروز داریم درستش میکنیم.
باید خیلی خوب بشه
عالی بود ممنون ازسایت مفید وپر محتوا تون
ممنون
مطالب مفید و جالبی گذاشته اید.
ممنون