طرز تهیه اسپاگتی با ژامبون در ادامه مطلب
مواد لازم :
اسپاگتی |
400 گرم |
ژامبون مرغ خرد شده |
3 ورق |
روغن زیتون |
1/4 پیمانه |
قارچ خرد شده |
12 عدد |
سیر کوبیده شده |
2 حبه |
آرد ذرت |
2 قاشق سوپخوری |
شیر | 1/2 پیمانه |
پنیر پارمسان رنده شده | 100 گرم |
ریحان خرد شده | 30 گرم |
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) |
به میزان لازم |
طرز تهيه:
اسپاگتی را آماده کرده. ژامبون را به مدت 1 دقیقه در روغن تفت داده، قارچ و سیر را هم اضافه کنید و پس از 5 دقیقه تفت دادن، آرد ذرت را در شیر حل کرده و به همراه استاک به آن بیفزایید.
حرارت را ملایم کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود.
با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید. در این مرحله اسپاگتی آماده را بهمراه نصف پیمانه از آبی که اسپاگتی را در آن جوشانده اید به سس اضافه و چند دقیقه روی حرارت مخلوط کنید. در ظرفهای مورد نظر سرو کنید.