تبلیغات شما

دستور تهیه دسر فرانسوی

 

بانوکده

دستور تهیه دسر فرانسوی به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

مواد لازم :

یک قاشق مربا خوری سرپر کاکائو

یک لیوان شیر

200 گرم خامه

چهار عدد زرده تخم مرغ

نصف پیمانه شکر

یک قاشق غذا خوری سر پر پودر قند

سه ورق ورقه ژلاتین ضخیم

طرز تهيه:

اول از همه زرده تخم مرغ را خوب می زنیم . از درجه آرام شروع کرده تا درجه سریع . سپس آرام آرام شکر را اضافه کرده تا کرم رنگ شود.

سپس در ظرف دیگری خامه را با خاک قند  می زنیم . سپس کاکائو را در شیر حل کرده و بعد شیر را به مایع زرده تخم مرغ و شکر اضافه کرده باز هم می زنیم.

سپس خامه را اضافه کرده و بعد ورقه های ژلاتین را که قبلا در نصف پیمانه آب جوش حل کرده ایم اضافه می کنیم و ته قالب را با کره چرب می کنیم و همه مواد بالا را که با هم زده ایم داخل قالب ریخته و به مدت یک و نیم ساعت در فریزر قرار می دهیم تا ببندد .

بعد از یک و نیم ساعت دسر ما آماده است .

منبع : آکاایران

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی