close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه سبزه عید نوروز
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 19 اسفند 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه سبزه عید نوروز

بانوکده 

با آمدن بهار و عید نوروز کم کم بساط هفت سین پهن می شود اما این سفره هفت سین بدون سبزه صفایی نخواهد داشت . سبزه نوروز امسال می تواند هنر دست کدبانویی چون شما باشد، تنها کافیست موارد موجود در ادامه مطلب را رعایت کنید تا سبزه ای عادی داشته باشید .


مواد لازم :

یک لیوان عدس

یا یک لیوان گندم

یک کاسه

یک بشقاب

یک تکه پارچه 

 

 

طرز تهیه سبزه عید نوروز :

برای سبز کردن سبزه از دو هفته مانده به عید نوروز باید شروع کنید .

لازم نیست هر دو نوع سبزی را سبز کنید یا حتی اگر گندم در دسترس ندارید می توانید از دانه‌های جو هم استفاده کنید فرق چندانی با هم ندارند و قبل از اینکه مشخص بشود گندم هستند یا جو سیزده بدر سر رسیده و دیگر نیازی به آنها نخواهید داشت .

برای شروع عدس را شب قبل از شروع کردن داخل یک کاسه ریخته و آب روی آن بریزید تا از روی عدس‌ها رد شود و تمام عدس‌ها زیر آب باشند.

در عرض 24 ساعت عدس‌ها خوب آب جذب خواهند کرد و حتی بعضی از آنها شروع به دهن باز کردن می‌کنند .

بعد از 24 ساعت عدس‌ها را درون یک بشقاب ریخته و روی آن را با پارچه که خوب خیس کرده اید بپوشانید و سعی کنید از این به بعد پارچه خشک نشود و هر وقت پارچه خشک شد کمی آب روی آن ریخته تا عدس‌ها خشک نشوند.

معمولا بعد از یک الی دو روز عدس‌ها شروع به تنجه زدن می کنند مواظب باشید که در تمام مدت پارچه خیس باشد. بعد از اینکه عدس‌ها همگی تنجه زدند و شروع به نشان دادن قسمت سبز خود کردند ، پارچه را از روی آنها بردارید و دقت کنید که عدس‌ها را هر روز آب داده و مخصوصا اگر در جای گرم نگه داری می‌کنید ممکن است که حتی دو بار در روز مجبور به آب دادن آن بشوید

به علت اینکه خاک در سبز کردن سبزی استفاده نمی کنیم دانه‌ها برای رشد نیاز به آب مداوم داشته در غیر این صورت زرد رنگ و حتی خشک می‌شوند، همچنین سعی کنید آنها را در مقابل آفتاب قرار دهید .

اگر در جایی هستید که در این فصل از سال آفتاب کم پیدا می‌شود سبزی را زیر نور مهتابی یا چراغ‌های مخصوص گیاهان قرار بدهید در غیر این صورت سبزی شما زرد خواهد شد.

 

 جهت سبز کردن گندم نیز می توانید به همان روش عدس عمل کنید فرق چندان بین این دو نیست فقط دانه‌های گندم بخاطر اینکه کوچکتر هستند اولا کمی بیشتر گندم استفاده کنید دوم اینکه وقتی خواستید یکی دو روز پس از خارج کردن از آب آنرا در پارچه بپیچید یعنی هم زیر آن باید پارچه باشد هم روی آن چون نیاز به آب بیشتر است در غیر این صورت زودتر از عدس خشک می شوند .

منبع : بیتوته

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی