طرز تهیه مرصع پلو
20833طرز تهیه مرصع پلو
مواد لازم:
برنج یک کیلو گرم
مرغ یک عدد
کشمش پلویی 100گرم
زرشک 150گرم
خلال پسته 100گرم
خلال بادام 100گرم
روغن 150گرم
خلال پرتغال 2پیمانه
پیاز 2عدد
زعفران ساییده به میزان لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
مرغ را با پياز و نمك ميپزيم. گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و به اندازههاي متوسط خرد ميكنيم. برنج را آبكش میکنیم سپس در قابلمه، كمي آب و روغن ميريزيم. نصف برنج را در قابلمه ريخته و مقداري مرغ خرد شده را روي آن ميريزيم. بقيه برنج را در قابلمه ريخته، خلال بادام و پرتقال را لايهلايه روي برنج قرار داده و صبر ميكنيم تا دم بكشد. زرشك و كشمش را با كمي شكر در روغن سرخ ميكنيم. خلال پرتقال را دوباره جوشانده و آب آن را عوض ميكنيم.
آب مرغ را ميجوشانيم تا غليظ شود. هنگام كشيدن برنج، دو يا سه كفگير از روي برنج برداشته و با مقداري زعفران مخلوط ميكنيم. مقداري خلال بادام، پرتقال و پسته را با كشمش و زرشك سرخ كرده، با مخلوط زعفراني هم ميزنيم.
تهیه مرصع پلو , طرز تهیه مرصع پلو , آشپزی , آشپزی ایرانی , تزیین مرصع پلو , تزئین مرصع پلو , مرصع پلو , آشپزی آنلاین ,
سلام
سايت جالبي داريد ، بهتون تبريك ميگم
ما هم سايتي رو راه اندازي كرديم كه خوشحال ميشيم شما به ما سري بزنيد
در ضمن اگر مايليد تبادل لينك كنيم
چون تبادل لينك باعث ميشه بازديدكنندگان سايتامون بيشتر بشند