close
چت
آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر پلمبیر
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 20 اسفند 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر پلمبیر

بانوکده

مواد اولیه و طرز تهیه دسر پلمبیر در ادامه مطلب.....

مواد لازم

تخم مرغ : ۲ عدد

شیر : ۲/۱ پیمانه

پودر ژلاتین : ۲ قاشق مرباخوری

شکر : ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری

وانیل : ۲/۱ قاشق چایخوری

خامه : ۱ پیمانه سرخالی

پودر قند برای فرم دادن خامه : ۳ قاشق غذاخوری

گردو خرد شده : ۴/۱ پیمانه

خلال پسته : ۴/۱ پیمانه

مربای هویج یا آلبالو برای تزئین : به مقدار لازم

 

طرز تهیه

مرحله ۱ – خامه را با پودر قند مخلوط و سپس با همزن زده تا فرم بگیرد، بعد در یخچال نگهداری کنید.

مرحله ۲ – زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده، زرده را با شکر و وانیل به کمک همزن آنقدر بزنید تا کرم و روشن شود.

مرحله ۳ – پودر ژلاتین را در کمی آب سرد حل کرده و به شیر که گرم کرده اید اضافه کنید و هم بزنید،سپس مخلوط شیر و ژلاتین را به مخلوط زرده اضافه و هم بزنید.

مرحله ۴ – سفیده را با همزن زده تا کاملا سفت و سفید شود، سپس همراه با خامه فرم گرفته به مخلوط زرده افزوده و خوب به هم بزنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند.

مرحله ۵ – ته قالب مورد نظر را با گردو، پسته و مربا تزئین کرده و ابتدا مقداری از پلمبیر را آرام روی آنها ریخته تا جابجا نشوند، در یخچال گذاشته و بعد از اینکه خودش را گرفت، مابقی پلمبیر را افزوده و برای چند ساعت در یخچال نگهداری کرده تا ببندد، سپس در ظرف دلخواه برگردانده و با پسته و گردو ترئین و سرو کنید.

 نکات

می توانید خامه را به صورت فرم گرفته و آماده از قنادی تهیه کنید، در این صورت پودر قند را از مواد لازم حذف نمائید.

شکر را می توانید بنا بر ذائقه خود کم یا زیادتر کنید.

بجای پودر ژلاتین می توانید از ۲ ورق ژلاتین استفاده نمائید. 

منبع : ملک بانو

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی